Activiteit
Geplaatst door TVVL

YOUNG TVVL Zomerfestival

01 juli
1 juli 2021
13:30 tot 23:00
Bijeenkomst
2 december 2020 | 1 minuut lezen

In de zomer van 2021 vind het eerste YOUNG TVVL Zomerfestival plaats. Dit mag je absoluut niet missen! Tijdens dit kennisfestival staat je een bijzondere ervaring te wachten. 

Bereid je alvast voor op een uitgebreid en innovatief programma met vele interessante lezingen en workshops over techniek en persoonlijke ontwikkeling. Met thema's zoals waterstof, proptech, circulariteit en artificial intelligence raken we de kern van innovatie en zorgen we dat jij futureproof kunt zijn.

Dit alles in festivalstijl in de bossen van Lage Vuursche, vlakbij Hilversum en Utrecht, op het prachtige landgoed Pijnenburg van Feel Good TentEvent. Een unieke plek midden in de natuur met een magische sfeer. Een korte wandeling door het bos voert vanaf de parkeerplaatsen naar een knapperend kampvuur. Het door fakkels verlichte zandpad maakt de sprookjesachtige sfeer compleet. Jij kunt hierbij zijn!

Dit wil je niet missen toch? Meld je alvast gratis aan.

 

NB: doorgang van dit event is afhankelijk dan geldende RIVM richtlijnen en uiteraard nemen wij alle benodigde voorzorgsmaatregelen voor een veilige beleving 
Onze voorbereidingen voor jou zijn dan ook in volle gang. 

Thema'sGroepenDeelnemersProjecten