Activiteit
Geplaatst door TVVL

TVVL Basisworkshop Kabels kies je zo

04 maart
4 maart 2021
13:00 tot 17:00
Cursus
4 februari 2021 | 1 minuut lezen

Sinds 1 juli 2020 zijn de Europese brand- en rookklassen opgenomen in het Bouwbesluit. Dit betekent dat het brandgedrag van elektrische leidingen voor installaties die noodzakelijk zijn om te voldoen aan het Bouwbesluit hiermee in overeenstemming moet zijn.

Omdat toepassing van de brand- en rookklasse voor elektrische leidingen volgens het Bouwbesluit en normen leiden tot verschillende oplossingen waarmee niet altijd aan de wettelijke eisen wordt voldaan heeft TVVL 2 nieuwe workshops ontwikkeld: De workshop Kabels kies je zo voor uitvoerende professionals (basis) en ontwerpers (experts).

Na het volgen van de workshop ben je in staat om zelfstandig met behulp van de TVVL selectiekaart en de inhoud uit het cursusboek, voor gebouwgebonden elektrische installaties, kabels met de juiste brand- en rookklassen volgens het Bouwbesluit te kiezen, te adviseren en toe te passen.

Voor wie?
De basisworkshop is bedoeld voor de leverancier, inkoper, werkvoorbereider, installatiemonteur en ieder ander die betrokken is bij de keuze en montage van elektrische leidingen met betrekking tot het brandgedrag. 

Startdata
4 maart 2021
10 maart 2021
2 april 2021

Meer informatie en schrijven

Thema'sGroepenDeelnemersProjecten