Activiteit
Geplaatst door TVVL

TVVL Expertworkshop Kabels kies je zo

08 maart
8 maart 2021
13:00 tot 20:30
Cursus
4 februari 2021 | 1 minuut lezen

Omdat toepassing van de brand- en rookklasse voor elektrische leidingen volgens het Bouwbesluit en normen leiden tot verschillende oplossingen waarmee niet altijd aan de wettelijke eisen wordt voldaan heeft TVVL 2 nieuwe workshops ontwikkeld: de workshop Kabels kies je zo voor uitvoerende professionals (basis) en ontwerpers (experts).

Leerdoel
Na het volgen van de workshop ben je een expert en kun je met jouw kennis verschillende ontwerpen en voorstellen van bijvoorbeeld de adviseur en inspecteur of verzekeraar op basis van wettelijke voorschriften beoordelen. In deze verdiepende workshop wordt als primair uitgangspunt het Bouwbesluit 2012 en NEN 1010 gehanteerd. Daarnaast gaan we op interactieve wijze in op cases van aanverwante tools en normen, waaronder NEN 8012 en publicaties waarvan de toepassing niet leiden tot het voldoen aan de minimale wettelijke eisen uit het Bouwbesluit.

Voor wie?
Als aanvulling op de basisworkshop heeft TVVL een verdiepende workshop ontwikkeld voor de adviseur, ontwerper, inspecteur, installateur en ieder ander die betrokken is bij het ontwerp, advies en inspectie van elektrische leidingen (kabels).

Startdata
8 maart 2021
8 april 2021
11 mei 2021

Meer informatie en aanmelden

Thema'sGroepenDeelnemersProjecten