Activiteit

WORKSHOP ENERGIE-EFFICIËNTIE IN DE KOEL – EN KOUDEKETEN VAN DE VOEDINGSMIDDELEN EN DRANKENSECTOR

16 maart
16 maart 2021
09:00 tot 11:45
Overig
17 februari 2021 | 1 minuut lezen

Werkt u in de voedingsmiddelen en drankensector en / of staat energiebesparing in met name de koude waardeketen in Uw werk centraal? Volg dan de training over energie-efficiëntie in de koel – en koudeketen van de voedingsmiddelen en drankensector.

Onderwerpen van de workshop zijn: energie-efficiëntie in de voedings- en drankensector, best practices voor energiebesparing, ISO50001, Energieprestatie indicatoren, Life Cycle Analysis / Life Cycle Costing, financiële analyse van investeringen, niet-energetische voordelen van energiebesparing.

De gratis workshop wordt georganiseerd door  IEECP in samenwerking met Ecochain Technologies, ABN AMRO en de TransferWorks.

De workshop is verspreid over 2 ochtenden: 16 en 25 Maart 2021 van 9:00 – 11:45. Wij bevelen aan beide workshopdagen te volgen, maar U heeft uiteraard ook de mogelijkheid om zich in te schrijven voor één van beide dagen. Na afloop kunnen deelnemers een trainingscertificaat ontvangen.

De eerste dag (16 Maart) gaat over energie-efficiëntie in de voedsel- en drankensector, best practices voor energiebesparing, energieprestatie-indicatoren en de niet-energetische voordelen van energiebesparing.

De tweede dag (25 Maart) richt zich op energiemanagementsystemen, financiële analyse en levenscyclus analyse.

De workshop is gratis. Klik hier voor meer informatie over de inhoud, agenda, en inschrijving of bezoek de ICCEE website, https://iccee.eu/events/1766/

Heeft U vragen? Neem dan contact op met Martijn Rietbergen (martijn@ieecp.org).

Thema'sGroepenDeelnemersProjecten