Activiteit
Geplaatst door TVVL

TVVL Nationaal Congres Sanitaire Technieken 2021 (online)

07 juni
7 juni 2021
13:45 tot 17:30
Bijeenkomst
10 mei 2021 | 1 minuut lezen

Het TVVL Nationaal Congres Sanitaire Technieken vindt op maandag 7 juni 2021 volledig online plaats, live vanuit de TVVL studio! Voorzitter van de TVVL Expertgroep Sanitaire Technieken Mirjam Blokker zorgt als dagvoorzitter voor een zorgeloze beleving door het online programma. Dit doet zij samen met moderator Marc Buitenhuis, die ervoor zorgt dat jouw vragen bij de sprekers terecht komen. Om een interactieve beleving te creëren maken we gebruik een digitaal platform. Ontmoet elkaar op het netwerkplein en bezoek de online beursvloer!

Omdat gezondheid onverminderd belangrijk is gebleken komen onder andere legionella en pseudomonas aan bod en hoe deze te voorkomen zijn door het warmtapwater op een verantwoorde temperatuur te houden. Ook belichten we de afvoer van keukenafval, waarbij bacteriën juist een gunstig effect hebben op de terugwinning van grondstoffen uit afvoerwater. Bekijk het volledige programma!

Het congres stat in het teken van één van de aspecten van het TVVL jaarthema: Gezondheid. Meld je snel aan en laat je bijpraten over alle belangrijke ontwikkelingen binnen de branche. 

Meer informatie en aanmelden?

Thema'sGroepenDeelnemersProjecten