Activiteit
Geplaatst door TVVL

Young Professional Event Webinar #3: Gedragsverandering en verduurzaming. Hoe verleid je mensen?

21 juni
21 juni 2021
10:00 tot 11:30
Webinar
10 juni 2021 | 1 minuut lezen

Wist jij, dat één van de grootste belemmeringen om te verduurzamen, dus zit in de gedragsverandering van organisaties en individuen? Tijd dus om anders te gaan denken en gebruik te maken van elkaars kennis. Want alleen samen komen we verder!    

Webinar #2: Gedragsverandering en verduurzaming. Hoe verleid je mensen?

Op maandag 21 juni om 10:00 uur vindt het derde gratis webinar van Young Professional Event plaats met als thema: “Gedragsverandering en verduurzaming. Hoe verleid je mensen?”

Om de extra stap te zetten moet je mensen tot ander gedrag prikkelen of verleiden. Zo ontdekte marketingpsycholoog Robert Cialdini zes beïnvloedingsprincipes om mensen te overtuigen. We zien ze terug in marketing en reclame, maar hoe kun je ze zelf gebruiken? Het nieuwe vakgebied Behaviour Design geeft ook praktische handvatten. Hoe kun je daarmee een belangrijk verschil maken in je directe omgeving als het gaat om verduurzaming?”

Met gedragsinzichten over prikkelen en verleiden en ervaringen vanuit vastgoed vermogensbeheerder Bouwinvest geven we je nieuwe inzichten en antwoord op de vraag: hoe verleid je de ander? Dit doen we samen met dagvoorzitter Jacques van der Krogt MBA (eigenaar Dapple en voorzitter YOUNG TVVL), Peter Paul van Kempen (Gedragspsycholoog en eigenaar Van Kempen Consultancy) en Bernardo Korenberg (Head of Sustainability & Innovation bij Bouwinvest).

Klik hier om je aan te melden

Thema'sGroepenDeelnemersProjecten