Activiteit

KNXPerience: ervaar digitaal de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van smart homes en gebouwautomatisering

28 september t/m: 30-09-2021
28 september 2021 - 30 september 2021
09:00 tot 15:00
Webinar
Soort: Online
16 september 2021 | 1 minuut lezen

Ben jij geïnteresseerd in huis- en gebouwautomatisering? Krijg jij geen genoeg van IoT, Smart Homes en systeemintegratie? Doe dan van 28 tot en met 30 september mee aan de KNXPerience, een internationaal digitaal event in een dynamische 3D omgeving!

Online beurservaring
Tijdens de drie dagen van KNXPerience kun je genieten van een online conferentie, internationale sprekers en verschillende digitale beursstands waar de meest recente KNX ontwikkelingen en oplossingen worden gepresenteerd.

Wees erbij! De première van ETS6
Het hoogtepunt van het event is de première van ETS6, de nieuwste versie van de KNX automation software waarmee de gebruiker gemakkelijk smart home projecten kan plannen, configureren, beheren en automatiseren. Er is natuurlijk volop aandacht voor ETS6 in key-note speeches en presentaties. Voor alle technische informatie vind je een digitale ETS6 stand. Bovendien maak je  tijdens de première van ETS6 op 28 september kans op een gratis ETS6 licentie ter waarde van € 1.000 via een aantal real-time activiteiten!

Aanmelden en praktische informatie
De KNXPerience trekt sprekers en bezoekers van over de hele wereld, en vindt in het Engels en in het Duits plaats. Wil jij alles weten over de nieuwste ontwikkelingen binnen de KNX producten en oplossingen? Meld je dan gratis aan voor deze digitale ervaring.

Doelgroep: Ontwikkelaars, systeemintegrators, architecten, fabrikanten, eindgebruikers
Aanmelden: https://knxperience.knx.org

Thema'sGroepenDeelnemersProjecten