Activiteit

Communiceren vanuit je kracht

22 februari
22 februari 2022
09:00 tot 12:00
Cursus
8 oktober 2021 | 1 minuut lezen
Dé communicatietraining voor de technisch professional!

Over techniek praat je graag, het is tenslotte je vakgebied. Maar om die techniek zo goed mogelijk in te zetten om je (bedrijfs)doelen te bereiken wil je goed contact onderhouden met mensen die voor het slagen van jouw werk van belang zijn.  Je wil je gesprekspartner(s) graag meenemen in jouw enthousiasme, en ook zelf een stevige gesprekspartner zijn. Je wilt kortom beter leren communiceren vanuit jouw (technische) kracht en je verhaal aanpassen aan de kennis en belevingswereld van de ander! Want techniek is jouw kracht en het is de kunst om hierover krachtig te communiceren. 

Deze leergang is speciaal ontwikkeld voor mensen die werken in een technische omgeving en veelal over technische of procesmatige onderwerpen moeten communiceren. Hierbij communiceer je niet alleen met technisch specialisten of niet-techneuten, maar tref je ook gesprekspartners die door hun positie of leeftijd in een bepaald aanzien staan. Daarnaast heb je te maken met verschillende gesprekssituaties variërend van 1-op-1 gesprekken tot aan presentaties aan groepen en deelname aan bouwvergaderingen waar je je invloed wilt uitoefenen. En al die groepen en situaties hebben allemaal zo hun uitdagingen en kansen als het om communiceren gaat. Daar gaan we tijdens deze cursus haarfijn op in! 

Unieke leergang

Er zijn veel generieke opleiders die communicatietrainingen aanbieden. De kracht van TVVL is juist dat we de taal van de (installatie)sector spreken en technici met gelijksoortige uitdagingen en in herkenbare situaties bij elkaar brengen. Bij ons dus geen gemêleerd gezelschap, maar leren van en met gelijkgestemden. Deze leergang is specifiek gericht op de onderwerpen waar jij als technicus baat bij hebt.

Het unieke aan deze training is dat we volledig uitgaan van de leerwensen en -doelen van de groep deelnemers. Het is voor jou een  ‘Cursus à la carte’; jij bepaalt zelf je leerdoelen, en bent er zelf verantwoordelijk voor dat je ze met de door ons aangereikte stof en oefeningen ook realiseert. Nieuwsgierig wat jouw leerdoelen zoal kunnen zijn? Kijk voor voorbeelden, meer informatie over deze training en inschrijven op Communiceren vanuit je Kracht - TVVL

Thema'sGroepenDeelnemersProjecten