Activiteit
Geplaatst door TVVL

Building Holland 2021

02 november t/m: 04-11-2021
2 november 2021 - 4 november 2021
10:00 tot 18:00
Bijeenkomst
12 oktober 2021 | 1 minuut lezen

Voor de 6e keer op rij neemt TVVL deel aan Building Holland, hét innovatieplatform voor de bouw en vastgoed dat van 2 t/m 4 november plaatsvindt in de RAI in Amsterdam. Na een digitale editie in 2020 zijn we blij dat onze TVVL stand aankomende editie weer als vanouds in het teken staat van ontmoeten, verbinden en samenwerken. 

Vanuit het TVVL metathema ‘inzicht in een gezonde en circulaire gebouwde omgeving’ laten we bezoekers aan Building Holland graag kennismaken met TVVL als belangrijke kennispartner in de technologiesector. Wij staan met z’n allen voor een enorme uitdaging en duurzaamheidsdoestellingen liegen er niet om. In voorgaande edities van Building Holland hebben wij al gezien hoe de beurs  een accelerator vormt voor duurzame innovaties. Samen met bezoekers, leden vanuit TVVL expertgroepen en communities en (bedrijfs)leden kijken we tijdens Building Holland 2021 dan ook graag hoe we samen verder kunnen bouwen aan de toekomst van Nederland. 

Zien we je op onze stand? Meld je dan nu aan voor Building Holland. Voor meer informatie over de beurs verwijzen wij je graag naar de website van Building Holland

TVVL mini symposia

In het teken van ontmoeten, verbinden en samenwerken vind je ons op 2, 3 en 4 november op het podium Energietransitie, waar we als contentpartner van Building Holland dagelijks van 14.00 tot 15.00 uur een TVVL mini symposium organiseren.

Meer over de TVVL mini symposia volgt binnenkort!

Thema'sGroepenDeelnemersProjecten