Activiteit

TVVL Techniekdag 2021 (Verplaatst)

02 februari
2 februari 2022
12:00 tot 20:00
Bijeenkomst
4 november 2021 | 1 minuut lezen

Op 2 februari 2022 organiseert TVVL haar Techniekdag van 2021. Deze keer bij InnStyle in Maarssen met niemand minder dan keynote spreker Richard van Hooijdonk die de dag afsluit. Hij is een trendwatcher en futurist en gaat vertellen over de impact van nieuwe technologie op de manier waarop we leven, werken en ondernemen. De toekomst van de installatietechniek is gearriveerd! Van smart city tot slimme gebouwen. Van cybercrime tot voorspellend onderhoud. En welke organisatie en skills hebben we nodig om de toekomst samen met elkaar te maken.

De Techniekdag kon op 24 november 2021 niet doorgaan vanwege de aangescherpte maatrelen en de toegenomen besmettingen. Daarom kijken we er extra veel naar uit om elkaar op 2 februari te ontmoeten. Kom luisteren naar updates vanuit onze expertgroepen & communities en ga mee de diepte in over resultaten, technieken en innovaties. 

Het TVVL jaarthema Gezondheid, comfort en data vormt de rode draad tijdens het goed gevulde middagprogramma.

Daarnaast nemen we alvast een voorzichtige aanloop naar het jaarthema 2022: Circulaire economie en data. Marco Witschge bijt het spits af met "Datastelsel Werkelijk Energieverbruik Utiliteit" en Michiel van Bruggen sluit hierop aan met "WEii en Paris Proof".

Er zijn 4 projecten die langskomen in een pitch om jou een snelle update te geven. Daarnaast verzorgen onze expertgroepen en communities 3x twee parallelsessies, onder andere over circulaire klimaatconcepten, over aquathermie als alternatief voor aardgas en er is een sessie over BDO.

Tot slot krijg je een update over het grote internationale congres CLIMA 2022 en sluiten we de dag af met Richard van Hooijdonk die jou aan het denken zal zetten. Het is zijn passie om een frisse nieuwe mindset te injecteren die mensen en organisaties helpt de wereld van morgen te begrijpen, omarmen en ontdekken. Natuurlijk is er na afloop uitgebreid tijd om met elkaar na te praten tijdens het netwerkbuffet.

Wees erbij en meld je aan via de website.

Thema'sGroepenDeelnemersProjecten