Activiteit

TVVL Techniekdag

13 april
13 april 2022
12:00 tot 20:00
Bijeenkomst
9 maart 2022 | 1 minuut lezen

Op 13 april 2022 organiseert TVVL haar Techniekdag van 2021. Deze keer bij InnStyle in Maarssen. Kom luisteren naar updates vanuit onze expertgroepen & communities en ga mee de diepte in over resultaten, technieken en innovaties. 

Het TVVL jaarthema Gezondheid, comfort en data vormt de rode draad tijdens het goed gevulde middagprogramma.

Tijdens een reeks parallelsessies ga je de diepte in over onderzoeksresultaten, technieken en innovaties. Ook maak je kennis met een aantal nieuwe initiatieven van de expertgroepen en communities tijdens 4 projectpitches. Zo gaat de Expertgroep Klimaattechniek van start met de ontwikkeling van een Klimaatsysteemconfigurator en start de Community Circulaire Installaties met het project Kantoor Vol Afval.

Laat je ook verrassen door keynote speaker Richard van Hooijdonk met zijn lezing Trends 2030, ben jij er klaar voor? De toekomst van de installatietechniek is gearriveerd! Van smart city tot slimme gebouwen. Van cybercrime tot voorspellend onderhoud. Luister naar welke organisatie en skills we nodig hebben om de toekomst samen met elkaar te kunnen maken. En uiteraard is er de jaarlijkse uitreiking van de B.J. Max prijs in de categoriën bewezen expert en jong talent. Sluit na afloop van het programma aan bij het netwerkbuffet om bij te praten met elkaar.

Wees erbij en meld je aan via de website.

Thema'sGroepenDeelnemersProjecten