Activiteit

TVVL Eindedaglezing Rookwerendheid in doorvoeringen en luchtkanalen

16 maart
16 maart 2023
16:00 tot 20:00
Bijeenkomst
Profielfoto van Amber van Marrewijk
16 februari 2023 | 1 minuut lezen

Op donderdag 16 maart organiseert Regio Midden Nederland de TVVL eindedaglezing Rookwerendheid in doorvoeringen en luchtkanalen.

Twee sprekers vertellen je tijdens deze middag over verschillende onderwerpen. Zo neemt Carolien Boot-Dijkhuis, Heijmans, je mee in de realisatie van de rookwerendheid bij doorvoeringen en luchtkanalen. Na een korte toelichting over de nieuwe eisen op het gebied van rookwerendheid laat zij vooral, aan de hand van praktijkvoorbeelden, zien hoe aan de gestelde eisen t.a.v. rookwerendheid kan worden voldaan. Specifiek wordt daarbij ingegaan op de wijze van sturing van rookmeldergestuurde kleppen en op woningbouwventilatie. Ook het onderwerp inspectie en onderhoud wordt niet vergeten.

Na het diner deelt de tweede spreker, Rino Stevens, Senbased, met ons hoe je bestaande brandwerende sparingen kunt verslimmen. Hij legt hierin uit op welke wijze dit kan en wat voor effect dit heeft op o.a. het realtime signaleren van (onbedoelde) schades aan sparingen en uit eindelijk welke financiële en organisatorische voordelen dit oplevert. Kortom van passieve inspecties naar actieve controles en daarmee je logboeken en administratie altijd up to date!

Het programma start om 16.30 uur en eindigt om 20.00 uur. Vanaf 16.00 uur vindt de ontvangst plaats. Bekijk het volledige programma en meld je aan via de website. We kijken uit naar je komst!