Agendaoverzicht Bewaren

Co-creatie indirect adiabatische koeling

16 januari 2020
Datum: 4 februari 2020
Tijd: 11:30 tot 12:30
Type: Bijeenkomst

Kennisontwikkeling is geen klus voor een of twee experts vanachter hun bureau. In onze wereld is kennisontwikkeling een open proces waarbij een zo’n groot mogelijke groep professionals zijn input geeft. Wij organiseren en faciliteren dit proces nu offline binnen bijvoorbeeld proefgroepen. Straks faciliteren we dit proces ook online. Op de VSK 2020 laten we dit proces zien in co-creatiesessies. Heb je praktijkervaringen, kennis en wil je meedoen? Meld je dan (gratis) aan.

Adiabatische koeling bestaat al heel lang, maar de toepassing blijft ver achter in vergelijking tot compressie-koeling. Zelf de tool die VABI ontwikkelde, waarmee men relatief eenvoudig aan een systeem voor adiabatische koeling kan rekenen en ontwerpen, brengt daar geen verandering in. In deze sessie onderzoeken we waar de barrières zitten? We willen een ISSO-publicatie ontwikkelen, maar voor we dat doen willen we weten waar de behoefte zit. Is het meer theorie of juist voorbeelden in de vorm van concepten?

Doe mee met de co-creatiesessies door een e-mail te sturen naar isso@isso.nl en schuif aan op het juiste tijdstip. De sessies vinden plaats in onze stand D050 in Hal 10, in Jaarbeurs Utrecht en duren 45 tot 60 minuten.

 

Tijdstip:

Dinsdag 4 februari

11:30 - 12:30 uur 

Of:

Donderdag 6 februari

13:00 - 14:00 uur

135

Deelnemers

U moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om uzelf aan te melden.

Bent u nog niet geregistreerd op deze website? Registreren »
Thema'sGroepenDeelnemersProjectenOver TVVL