Agendaoverzicht Bewaren

Webinar COVID-19 en de gebouwde omgeving

29 april 2020
Datum: 7 mei 2020
Tijd: 11:00 tot 12:00
Type: Bijeenkomst

De wereld heeft te maken met de Covid-19 pandemie en voorlopig zullen we daar rekening mee moeten blijven houden, ook in onze gebouwen. Om de risico’s te beperken moeten we het klimaatbeheerbeheer, vooral luchtkwaliteitstechnisch, daarop inrichten. Welke maatregelen voor de gebouwinstallaties genomen kunnen worden en waarom wordt in dit webinar toegelicht. Dit natuurlijk ook met het oog op de langzame terugkeer naar een situatie waarbij utiliteitsgebouwen weer (deels) gebruikt gaan worden.

Wat weten we van het SARS-CoV-2 virus? En welke karakteristieken zijn van belang om te kennen in verband met het klimaatbeheer en de installaties daarvoor? Hiervoor wordt de laatste stand van zaken uit de wetenschap besproken.

Welke maatregelen kunnen we nemen? Een overzicht wordt gegeven van de belangrijkste maatregelen die nu genomen kunnen worden om gebouwen weer operationeel te maken. Denk daarbij aan ventilatie, filtering, bevochtiging en sanitaire voorzieningen.

Het webinar is bij uitstek bestemd voor (technische) beheerders van gebouwen, installateurs, onderhoudsbedrijven en adviseurs van installaties, leveranciers van installaties en onderdelen en anderen betrokken en geïnteresseerden.

Lees meer over dit Webinar en schrijf je in!

149
Thema'sGroepenDeelnemersProjectenOver TVVL