Agendaoverzicht Bewaren

BNA Architectendag The Human Touch

24 september 2019
Locatie: De Lik Utrecht
Datum: 14 november 2019
Tijd: 13:00 tot 19:30
Type: Bijeenkomst

Wat zou het prachtig zijn als iedereen het vanzelfsprekend vindt dat architectuur bijdraagt aan een betekenisvoller, gezonder, mooier en leuker leven? Dat blijkt nu nog lang niet het geval te zijn, ondanks onze gezamenlijke inspanningen. Moeten we misschien beter worden in de 'human touch'? En zo ja, hoe dan?

Deze vraag staat centraal op de Architectendag 2019, waar we via filosofische, praktische en ontwerpende invalshoeken op zoek gaan naar concrete antwoorden. In samenspel met experts onderzoeken en bediscussiëren we of we als branche anders moeten werken om het zogenaamde #gebouwdgeluk binnen handbereik te halen van iedereen. Moeten we nog beter aansluiten op de behoefte van gebruikers, hun waarden en verlangens? Ook hier geldt: hoe dan?

Onder de noemers #werkgeluk en #gebruikersgeluk verzorgt filosoof Lammert Kamphuis een prikkelende aftrap. De dag gaat verder met sessies over geluk op de werkvloer, social impact design, gebouwd geluk, technologische ontwikkelingen en nog veel meer. Je ideeën kun je kwijt aan een meterslange tekentafel waarvoor je inspiratie opdoet in de omliggende cellen. De dag wordt afgesloten met de uitreiking van de Next Step Award en een feestelijke netwerkborrel.

De Architectendag vindt plaats in De Lik , een voormalige gevangenis in hartje Utrecht. Een spannende locatie voor een actieve netwerkdag, met inspiratie, inspraak en veel interactie en waar je creativiteit wordt aangesproken.

Aanmelden en meer informatie: www.bna.nl/architectendag2019

182
Lees meer over: gebouwde omgeving
Thema'sGroepenDeelnemersProjectenOver TVVL