Agendaoverzicht Bewaren

Expert meeting Ionisatie

4 oktober 2019
Locatie: TVVL
Datum: 27 november 2019
Tijd: 16:45 tot 20:00
Type: Bijeenkomst

ISIAQ.nl en TVVL organiseren Expert meeting Ionisatie.

Ionisatie wordt steeds meer toegepast als energiezuinige en effectieve techniek om lucht te reinigen van fijnstof, virussen en vluchtige organische koolwaterstoffen. Denk hierbij niet alleen aan mobiele luchtreinigers maar ook aan toepassing in kanalen van gebouw ventilatiesystemen en zelfs in recirculatieafzuigkappen. Doel van de bijeenkomst is het verzamelen van kennis rondom ionisatie en mogelijke (gezondheids)effecten en inzicht te krijgen in toepasbaarheid: voor- en nadelen. 

De bijeenkomst is bedoeld voor ISIAQ.nl en TVVL leden die zich graag verder willen verdiepen in het thema ionisatie. Doel van de bijeenkomst is het verzamelen van kennis rondom ionisatie en mogelijke (gezondheids)effecten en inzicht te krijgen in toepasbaarheid: voor- en nadelen.

Na een warm welkom worden eerst enkele interessante presentaties gegeven door vertegenwoordigers uit de industrie en onderzoekswereld. Na de pauze en een eenvoudige maaltijd is er volop tijd voor een verdere verdieping aan de hand van presentaties en discussie.

 

Op de website van ISIAQ.nl kunt u het hele programma vinden en u kunt zich via deze website ook aanmelden:

https://www.isiaq.nl/events/2019/11/27/783/expertmeeting-ionisatie

Toegang is gratis.

Let op: beperkt aantal deelnemers mogelijk (max. 25).

378
Thema'sGroepenDeelnemersProjectenOver TVVL