Agendaoverzicht Bewaren

Matchmaking TVVL Kennisontwikkeling: Projecten in de startblokken

8 oktober 2019
Datum: 13 november 2019
Tijd: 09:30 tot 12:45
Type: Bijeenkomst

Kennisontwikkeling vindt binnen TVVL plaats in vele uiteenlopende projecten en onderzoeken. Van praktische studies tot visiedocumenten van (nieuwe) technieken, toepassingen en innovaties. Een eerste vraag of idee vanuit een community leidt vaak tot een initiatief om een project te starten. Natuurlijk met als doel om een bijdrage te leveren aan de uitdagingen waar onze sector voor staat. Om een eerste projectplan aan te scherpen en financiering rond te krijgen is samenwerking op verschillende vlakken noodzakelijk.

Tijdens Matchmaking TVVL Kennisontwikkeling geven de TVVL expertgroepen, Impuls en communities een toelichting op 4 projecten die zich op dit moment in de startfase bevinden. Aansluitend op deze projecttoelichtingen nodigen we je graag uit deel te nemen aan een tafelsessie. De tafelsessies zijn bedoeld om vragen rondom één van de 4 projecten te beantwoorden, het projectplan aan te scherpen en de mogelijkheid om nieuwe kennis- en financiële partners aan te laten sluiten in de startfase te inventariseren.

Heb jij ideeën voor één van onderstaande projecten of denk jij dat jij (of jouw bedrijf) op een of andere manier een bijdrage kan leveren aan een project, meld je dan aan voor Matchmaking TVVL Kennisontwikkeling tijdens de TVVL Techniekdag 2019.

De projecten:

Betere afstemming tussen vraag en aanbod van energie
TVVL Expertgroep Klimaattechniek zoekt antwoord op de vraag hoe de kwaliteit van energielevering kan worden geborgd en tegelijkertijd optimaal gebruik gemaakt kan worden van duurzame energiebronnen. Help jij hen mee een antwoord te vinden?
Lees meer »

Vuistregel wiki installatietechniek
Om de kennis m.b.t. vuistregels in de installatietechniek beter te ordenen en via internet toegankelijk te maken wil de TVVL Expertgroep Klimaattechniek een ‘vuistregel wiki’ opstellen. Help jij mee?
Lees meer »

Ontwikkelen configurator klimaatinstallatie
Het uitzoeken van een nieuwe auto doe je simpel en snel via een uitgebreide configurator. Dit moet ook mogelijk zijn voor de keuze van de juiste klimaatinstallatie, vindt TVVL Expertgroep Klimaattechniek. Lever jouw bijdrage als jij dit ook vindt!
Lees meer »

Optimaliseren warmtapwaterconcepten hoogbouw
TVVL Expertgroep Sanitaire Technieken wil een overzicht geven van de mogelijkheden om warmtapwatersystemen voor hoogbouw te optimaliseren, zodat beter kan worden voldaan aan de BENG eisen. Hoe kun jij hen hierin ondersteunen?
Lees meer »
 

Lunch en middagprogramma
Na afloop van Matchmaking TVVL Kennisontwikkeling staat er tussen 12.00 - 12.45 uur een lunch voor je klaar. Na de lunch start het middagprogramma van de TVVL Techniekdag. Meld je hiervoor apart aan via de volgende link: TVVL Techniekdag 2019.

Alle activiteiten vinden plaats op het Landgoed Kasteel De Vanenburg in Putten. Dit landgoed is makkelijk en snel bereikbaar vanaf de A28 en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid.

404
Thema'sGroepenDeelnemersProjectenOver TVVL