Nieuwsbericht
Geplaatst door TVVL

TVVL Connect Update

17 november 2020 | 1 minuut lezen

TVVL Connect heeft een nieuw jasje! Na het succes van de lancering van het platform in 2018 hebben we natuurlijk niet stilgezeten. We zijn verdergegaan met het ontwikkelen van het platform, want we vinden het online delen van kennis en samenwerken onverminderd belangrijk. Zeker in deze tijd waarin alles digitaal gaat. Sinds vandaag is de update waaraan we hebben gewerkt beschikbaar en we laten jullie graag een aantal gave en superhandige aanpassingen zien.

 

Een aantal aanpassingen op een rijtje:

  1. Het platform heeft een nieuwe look en ziet er nu nog frisser uit! De nieuwe look en indeling van het platform verbeteren ook meteen de leesbaarheid van alle items die op TVVL Connect te vinden zijn. 
  2. In de eerste versie van TVVL Connect was er één algemene startpagina waar iedereen dezelfde nieuw geplaatste items zag. In de nieuwe versie heb je als inlogde gebruiker een eigen dashboard. Deze is helemaal gepersonaliseerd en gevuld met items die voor jou relevant zijn. Dit wordt gevuld op basis van thema’s en groepen waar jij als gebruiker onderdeel van bent.
  3. Het wordt nog makkelijker om zelf een bijdrage te plaatsen! We nodigen je daarvoor ook van harte uit. Plaats een eigen item, reageer op een bijdrage van iemand anders of bewaar bijdrages die voor jou handig zijn en die je makkelijk wil kunnen terugvinden op jouw eigen dashboard. 
  4. Er is een nieuwe type item dat je kunt toevoegen: het plaatsen van prikbordberichten is vervangen door het kunnen plaatsen van nieuwsberichten. Bij een nieuwsbericht kunnen afbeeldingen worden toegevoegd en is het nieuwsbericht is beter leesbaar dan een prikborditem. 
  5. De zoekfunctie in de kennisbank is verbeterd door het toevoegen van een aantal handige extra filters en wordt volgend voorjaar nog verder doorontwikkeld.
  6. Je kunt als ingelogde deelnemer vanaf nu een uitgebreider functieprofiel invullen. Je kunt invullen welke nevenfuncties je vervult zoals de activiteiten binnen TVVL waar jij betrokken bij bent. Ook kun je vanaf nu zichtbaar maken welke expertises jij hebt. Zo kunnen andere deelnemers jou makkelijk opzoeken en contant met je leggen voor vragen of samenwerkingen.
Thema'sGroepenDeelnemersProjecten