Nieuwsbericht
Geplaatst door TVVL

Bekijk het TVVL Online Symposium Binnenklimaattechniek terug

Profielfoto van Redactie TVVL Connect
30 november 2021 | 1 minuut lezen

Op woensdag 23 november organiseerde TVVL samen met Binnenklimaat Nederland het online Symposium Binnenklimaattechniek. Tijdens dit symposium kwamen verschillende aspecten van het binnenklimaat aan bod. Onder leiding van dagvoorzitter Kees Boekel namen 3 sprekers je mee in de wereld van het binnenklimaat.

Marije te Kulve trapte de eerste presatie af over de update van het Programma van Eisen Gezonde Kantoren en het nieuwe Binnenklimaat Label. Wilfred van der Plas vertelde daarna in zijn presentatie over een slim gebouw meer over het verduurzaamde kantoorgebouw van DWA in Gouda met als eerste in Nederland het gecertificeerd Binnenklimaat Label. Tijdens de derde presentatie ging Gert-Jan Middendorf in op de vertaling van het implementatieplan ventilatie van de Task Force België en hoe we dit in Nederland kunnen toepassen. Na de 3 presentaties was er uitgebreid ruimte voor het stellen van vragen aan de sprekers.

Aansluitend op het Online Symposium Binnenklimaat gaven we een voorproefje op het programma voor de Techniekdag op woensdag 2 februari 2022 met de overhandiging van het nieuwe waterstofboek aan Jaap Dijkgraaf uit handen van voorzitter van de TVVL Waterstof Community Henk Willem van Dorp én was er een energieke uitsmijter door trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk over Smart Buildings en Smart Cities. 

Bekijk de aftrap van het symposium en de presentatie van Marije te Kulve:

Bekijk de presentatie van Wilfred van der Plas:

Bekijk de presentatie van Gert-Jan Middendorf en de vragen aan de sprekers:

Neem een kijkje achter de schermen: