Nieuwsbericht

TVVL Eindedaglezing Het groene gebouw

Profielfoto van Marieke Rouvoet
31 januari 2023 | 1 minuut lezen

Regio Brabant nodigt je van harte uit voor de eindedaglezing Het groene gebouw op dinsdag 28 maart 2023 van 15:30 uur tot 19:00 uur.

Groen maakt verschil. Zowel binnen als buiten. Het groene gebouw of het levende gebouw activeert de productiviteit, geeft een hoger gevoel van geluk voor de medewerkers en verhoogt de waarde van het gebouw.

Bert van Helvoirt neemt je mee op deze interactieve eindedaglezing. Je krijgt een kijkje in zijn eigen kantoor omgeving waar hij aantoont dat er met een natuurlijke omgeving en materialen een gezonde en inspirerende werkomgeving is gerealiseerd. Dit met natuurlijke groen-oplossingen en minder technische installaties. Terug naar de basis, ook in een kantoor omgeving!

In het eerste deel gaat Bert in op filosofie en visie en het ontwerp van een groen en levend gebouw. Ook vertelt hij over de vele voordelen. In het tweede deel zal Bert door middel van praktische voorbeelden laten zien hoe een volledig of hybride groen gebouw kan worden gerealiseerd. Ook is er de mogelijkheid om de praktijkvoorbeelden in het eigen kantoor van Helvoirt groenprojecten te zien en te beleven.