Nieuwsbericht

OC Verhulst zorgt met Partnership voor gezonde lucht binnen én buiten

14 januari 2021 | 1 minuut lezen

OC Verhulst is producent en ontwikkelaar van luchtbehandelingskasten en al jarenlang marktleider in Nederland. OC Verhulst gelooft in gezonde lucht en het beter achterlaten van de aarde voor de volgende generatie. Daarom kiest OC Verhulst voor een platina partnerschap met Viridi Air wat ook recht geeft op het gebruik van het Schone Lucht Kwaliteitsbeeldmerk. Met het partnerschap wordt er een langdurige samenwerking aangegaan om de lucht in Nederland verder te verbeteren, zowel in de gebouwen (dankzij de luchtbehandelingskasten van OC Verhulst) als daarbuiten (met plaatsing van extra bomen via Viridi Air). De afnemers van OC Verhulst zullen per LBK een certificaat ontvangen met daarin een verwijzing naar de betreffende boom die geplant is.

 

Door het planten van groene filters (zogenaamde groene stroken bestaand uit speciale bomen) in Nederland via Viridi Air, wil OC Verhulst een extra bijdrage leveren aan een betere toekomst voor onze volgende generaties. Naar verwachting zal komende jaar een extra filtering van 8.800 kg CO2, 600 kg (ultra)fijnstof, 200 kg ozon en 80 kg stikstofdioxide gerealiseerd worden. De daadwerkelijk waarden, zullen gecommuniceerd worden via de website en sociale kanalen van OC Verhulst.

 

OC Verhulst is onderdeel van Orange Climate. Dankzij deze langdurige samenwerking met Viridi Air kunnen klanten van OC Verhulst nu kiezen voor A-kwaliteit producten, oplossingsgerichte begeleiding én gezonde lucht, zowel binnen als buiten. Meer weten over deze actie, Viridi Air en het Schone Lucht partnership? Bezoek de website https://www.orangeclimate.com/nl/ocverhulst/schone-lucht

Thema'sGroepenDeelnemersProjecten