TVVL verbindt

TVVL

TVVL is jouw kennispartner in de technologiesector. Wij helpen je met oplossing voor de technologische uitdagingen van de toekomst. Bij TVVL vind en deel je kennis, samen met ruim 1.000 persoonlijke en 500 bedrijfsleden. Dat doen we op verschillende niveaus en met verschillende disciplines. De vereniging vormt een knooppunt, wij maken de verbinding tussen kennis en mensen. Zo ontstaat een platform, een ‘denktank’ waar leden kennis ontwikkelen, delen en overdragen.

Kennis bieden wij aan in cursussen, workshops en trainingen en via TVVL Magazine. Daarnaast organiseren wij toonaangevende en inspirerende evenementen, (regio)bijeenkomsten en congressen. Tot slot biedt TVVL in expertgroepen en communities de mogelijkheid om gedachten en ideeën door te  ontwikkelen. Dit online kennisplatform is daar een mooi voorbeeld van.

Meer informatie vind je op www.tvvl.nl of via de links aan de rechterkant van deze pagina.

TVVL Connect

Met TVVL Connect verleggen wij onze grenzen en bieden wij professionals in de installatietechniek de mogelijkheid om online samen te werken, kennis te ontwikkelen en te delen. Een platform waar professionals elkaar kunnen vinden en verbinding kunnen aangaan. 

Contact

Nederlandse technische vereniging voor installaties in gebouwen TVVL
Korenmolenlaan 4 | 3447 GG | Woerden
connect@tvvl.nl | 088 - 401 06 00
KvK 40506039 | BTW NL002585194B01

Bekijk onze Privacy Policy