Prikbord

Een nieuwtje? Een mooi filmpje? Plaats op het prikbord alles waarvan je denkt dat het interessant, inspirerend of onmisbaar is voor andere professionals in onze branche.

Daniëlle Dikhoff heeft dit bericht geliked
Redactie TVVL Magazine volop in beweging

Na 9 jaar heeft Ineke Thierauf afscheid genomen van de Redactieraad van TVVL Magazine. Rik Altena (DWA) en Willem van der Spoel (TU Delft) sloten op dinsdag 5 februari voor de eerste keer aan. Tijdens de vergadering bedankte John Lens Ineke voor haar inzet en betrokkenheid.

“Ruim 9 jaar is Ineke één van de drijvende krachten geweest die samen met de andere Redactieraadleden invulling heeft gegeven aan TVVL Magazine. Deze invulling kwam in de vorm van het schrijven en reviewen van wetenschappelijke artikelen, het brainstormen over mogelijke content én het samenstellen van een groot aantal themanummers. De stapel magazines waaraan Ineke heeft meegewerkt is dan ook enorm.”

“Het bestaansrecht van TVVL ligt bij haar actieve leden. Wij zijn dan ook blij met en trots op de bijdrage die wordt geleverd door de Redactieraad en alle leden daaromheen. Het is goed te zien dat nieuwe leden zich aansluiten en dat de Redactieraad onder leiding van Lada Hensen Centnerová als voorzitter en Harmen Weijer als hoofdredacteur werkt aan groei.” 
Thema'sGroepenDeelnemersProjectenOver TVVL