Prikbord

Een nieuwtje? Een mooi filmpje? Plaats op het prikbord alles waarvan je denkt dat het interessant, inspirerend of onmisbaar is voor andere professionals in onze branche.

Esmeralda Pondman heeft dit bericht geliked
TVVL Kennisplein tijdens Building Holland 2019
Met ‘Energie voor de toekomst’ staat het TVVL Kennisplein tijdens Building Holland in het teken van ontmoeten, verbinden en samenwerken. We prikkelen bezoekers om na te denken over welke bijdrage zij kunnen leveren aan de energietransitie en welke samenwerking zij aan willen gaan. Naast lezingen verzorgd door deelnemers van het TVVL Kennisplein en presentaties van TVVL projecten geven prominente sprekers als Bernard Wientjes (voorzitter van de Bouwagenda), Diederik Samson (voorzitter Klimaattafel Gebouwde Omgeving) en Teun Bokhoven (voorzitter van de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie) hun visie op de energietransitie. Benieuwd naar de deelnemers en het volledige programma? Klik dan hier: https://www.tvvl.nl/bijeenkomsten/bijeenkomsten-detail/1856/building-holland-2019/about#.XIjjDiJKiUk

En wil jij weten wat er gebeurt als een team van experts in een 'snelkookpansessie' tijdens Building Holland samen werkt aan een oplossing voor jouw (installatie)technische probleem? Meld je probleem dan nu aan en wie weet ga jij donderdag 11 april naar huis met een praktische oplossing op hoofdlijnen. 
Thema'sGroepenDeelnemersProjectenOver TVVL