Prikbord

Een nieuwtje? Een mooi filmpje? Plaats op het prikbord alles waarvan je denkt dat het interessant, inspirerend of onmisbaar is voor andere professionals in onze branche.

Alexander Hoos heeft dit bericht geliked
BIM LOD: van verwarring naar verbetering
Het project BIM LOD is bedoeld om de informatieoverdracht binnen de BIM-werkmethodiek te verbeteren. Toch leidt het in de praktijk nogal eens tot verwarring. Van de definitie van LOD zelf tot de interpretatie van overgedragen informatie; Babylonische spraakverwarring is hardnekkig in de bouwkolom. TVVL geeft met het project LOD van de Triple BIM Community een aanzet tot verbetering. Installateurs, aannemers, constructeurs, opdrachtgevers, architecten, ingenieurs, toeleveranciers en dienstverleners gaan in een viertal bijeenkomsten het gesprek aan over problemen, oorzaken en vooral oplossingen. Samen bepalen zij hoe ze beter kunnen samenwerken aan informatie-uitwisseling om zo de voordelen van de BIM-aanpak te vergroten. Voordelen voor ieder individu én voor het geheel.
Interesse? Meld je aan voor de tweede sessie van TVVL Triple BIM Community: Project LOD https://www.tvvl.nl/bijeenkomsten/bijeenkomsten-detail/1866/tvvl-triple-bim-community-project-lod-(vervolg)/about#.XKs1NzAzZaQ
Thema'sGroepenDeelnemersProjectenOver TVVL