Project
  • Initiatief
  • Voorbereiding
  • Uitvoering
  • Gereed

Beter GBS: Gebruik en toepassing ISSO115

Verwachte oplevering: 31/12/2021

ISSO115 Ontwerpeisen  gebouwbeheersystemen is verschenen op 1 augustus 2018. Ondertussen zijn we een paar jaar verder. Bewustwording binnen de branche is gebeurd middels publicaties en lezingen. Kennis en materiaal loopt parallel met TVVL opleiding Systeemarchitect gebouwautomatisering en beheer.

Binnen dit project willen we de geinteresseerden bij elkaar brengen voor de volgende zaken:

- Feedback op ISSO115

- Praktijkervaringen en best-practices delen  

- Suggesties/ideeën/vragen

Onze verwachting is dat het GA-vakgebied en het gebruik van GBS snel ontwikkeld waardoor het ons niet zou verbazen wanneer er behoefte ontstaan aan een tweede verbeterde versie. Hiervoor is jullie input natuurlijk essentieel. Laat daarom je opmerkingen, suggesties en ideeen hier horen!

Betrokken deelnemers (2)

Profielfoto van Elmer van Krimpen
13 januari 2021
Profielfoto van Elmer van Krimpen
13 januari 2021

Er is veel belangstelling voor dit onderwerp. Graag ontvangen we feedback over het gebruik van de ISSO 115 (beter GBS). Het webinar van Gebouwbeheer en automatisering met de sprekers Joep van der Velden en Jan Kerdel van 8 december is echt de moeite waard en geeft veel inzicht. De link naar het webinar van 8 december is hier te vinden. 

Profielfoto van Joep van der Velden
8 december 2020
Profielfoto van Joep van der Velden
8 december 2020

Fijn we zijn gestart met dit nieuwe project, laat de reacties maar komen! Vandaag tijdens de Webinar (8 december) gaan we een oproep hiervoor doen ;-)