Binnen thema: Corona in Gebouwbeheer en Installatietechniek
Blogoverzicht Bewaren

Nieuw bij TVVL: Webinars

TVVL heeft goed nieuws! Aangezien COVID-19 ervoor zorgt dat we elkaar niet in levenden lijve kunnen ontmoeten, gaan we digitaal verder met het organiseren van onze bijeenkomsten. We kunnen alle kennis die TVVL in huis heeft natuurlijk niet alleen voor onszelf houden. Juist nú is het belangrijk om kennis te delen, zodat we samen verder kunnen. Onze expertgroepen & communities, regiocommissies en YOUNG TVVL hebben hun krachten gebundeld om wekelijks 2 webinars te organiseren op vaste tijden waarin we inspirerende sprekers het podium bieden om hun expertise te delen.

Wanneer kun jij ons in mei én juni ontmoeten:

  • elke dinsdag van 11.00 tot 12.00 uur
  • elke donderdag van 11.00 tot 12.00 uur

Benieuwd naar het programma? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke donderdag een mail met het programma voor de komende 2 weken. Zo blijf jij op de hoogte van alle updates. Hou je inbox dus in de gaten of bekijk de agenda op onze website. Hier kun je je ook meteen inschrijven!

Alle webinars zijn kosteloos te volgen en achteraf via TVVL Connect terug te kijken.

Vanwege Bevrijdingsdag vervalt de webinar op dinsdag 5 mei. De eerste TVVL Webinar is op donderdag 7 mei. 

Donderdag 7 mei: COVID-19 en de gebouwde omgeving
In deze webinar geven Francesco Franchimon (Franchimon ICM) en Atze Boerstra (bba binnenmilieu) een overzicht van de laatste stand rondom het SARS-CoV-2 virus, COVID-19 en hoe de gebouwde omgeving kan bijdragen om de risico’s op besmetting te beperken. Na een introductie over het virus en hoe de luchtroute daarbij een potentiële rol kan spelen, gaan de sprekers in op welke maatregelen in gebouwen genomen kunnen worden om het besmettingsrisico te minimaliseren. Na de presentatie is er ruimte voor vragen. Dewebinar wordt gemodereerd door Marcel Loomans (TU Eindhoven).

Deze webinar is een samenwerking tussen TVVL en ISIAQ.nl.


 

89
Lees meer over: Webinar
Thema'sGroepenDeelnemersProjectenOver TVVL