Blog
Geplaatst door TVVL

Bekijk Webinar Q&A sessie COVID 19 en de gebouwde omgeving terug

Afgelopen 7 mei heb je de Webinar COVID-19 en de gebouwde omgeving kunnen volgen. In dit webinar werd een toelichting gegeven op de maatregelen voor gebouwinstallaties die genomen kunnen worden in relatie tot COVID-19.
Profielfoto van Redactie TVVL Connect
5 juni 2020 | 1 minuut lezen

Afgelopen 7 mei heb je de Webinar COVID-19 en de gebouwde omgeving kunnen volgen. In dit webinar werd een toelichting gegeven op de maatregelen voor gebouwinstallaties die genomen kunnen worden in relatie tot COVID-19. Tijdens dit webinar stroomden de vragen binnen, waarbij de meest gestelde vragen beantwoord en gebundeld zijn in een Vraag & antwoord overzicht. Ook de FAQ die is opgesteld door themagroep Corona in Gebouwbeheer & Installatietechniek, brengt veel verduidelijking.

Desondanks zien we de vragen rondom gebouwbeheersmaatregelen toenemen, omdat gebouwen in steeds meer sectoren weer open mogen. Daarom organiseerde TVVL samen met ISIAQ.nl en ISSO een Q&A sessie via een webinar op dinsdag 2 juni. Kijk in deze webinar terug hoe er live vragen konden worden gesteld en werden beantwoord door panelleden Francesco Franchimon, Atze Boerstra, Jos de Leeuw, en Gertjan Middendorf.