Binnen thema: Digitalisering & gebouwbeheer
Blogoverzicht Bewaren

Systeemarchitect iets voor jou?

Systeemarchitect Gebouwautomatisering en -Beheer. Iets voor jou?

Gebouwautomatisering speelt een essentiële rol in elk zakelijk gebouw. De aandacht voor gebouwautomatisering in het bouwproces is helaas minimaal, terwijl de invloed op de levensduurkosten (TCO) zeer hoog is. In het belang van gebouweigenaren en duurzaamheidsdoelstellingen moet gebouwautomatisering daarom uitgroeien tot volwaardige discipline. 

Daarom hebben de Brancheorganisatie Gebouw Automatisering en TVVL het initiatief genomen een opleiding te ontwikkelen voor een Systeemarchitect Gebouwautomatisering en -beheer op HBO+-niveau. Een Systeemarchitect Gebouwautomatisering en -beheer geeft professioneel invulling aan gebouwautomatiserings-vraagstukken in elke levensfase van een gebouw en in elk type organisatie.

In oktober start alweer de 4e editie van deze succesvolle en waardevolle opleiding. In 1 van mijn vorige blogs schreef ik er al over. De oud-deelnemers zijn erg enthousiast en vinden deze opleiding 'Goud Waard'. Lees hier mijn vorige blog op TVVL Connect 'Opleiding Systeemarchitect goud waard'. Ook op de website van de Brancheorganisatie Gebouw Automatisering (FHI) kun je een interview lezen met een  oud-deelnemer; 'Opleiding tot systeemarchitect gebouwautomatisering: een systeemarchitect is onmisbaar'.

 

Startdatum: 4 oktober 2019

www.tvvl.nl/cursussen/sa 

Schrijf je tijdig in, met iedere potentiële deelnemer wordt een persoonlijke intake gepland!

233
Thema'sGroepenDeelnemersProjectenOver TVVL