Blog
Geplaatst door TVVL

Waterstofwebinar KIVI herhaald vanwege grote belangstelling

Op dinsdagmiddag 1 december 2020 heeft KIVI Gelderland samen met NPT (Nederlandse Proces Technologen) het seminar WATERSTOF van 30-september-2020, wegens grote opkomst en vraag, herhaald tijdens het KIVI jaarcongres 2020.
11 december 2020 | 1 minuut lezen

Deze middag hadden we deskundige sprekers van Shell, TNO, Alliander, MTSA en Sweco

Wederom een groot succes; dit keer volledig georganiseerd via livestream in plaats van de hybride vorm in september. Meer dan 150 geïnteresseerden hebben de sprekers Alice Elliot (Shell), Marcel Weeda (TNO), Elbert Huijzer (Alliander), Rob van der Sluis (MTSA) en Jasper Paauwe (Sweco) gevolgd, geregisseerd door de dagvoorzitter Arnold Groot.

Tijdens de vijf presentaties was het mogelijk om via de chat vragen te stellen, hiervan werd goed ge-bruik gemaakt. Echter konden er aan het einde van elke presentatie maar een paar vragen worden beantwoord. De belofte de nog openstaande vragen offline te beantwoorden wordt zo snel mogelijk ingelost; de antwoorden worden op de website geplaatst.

Daarnaast waren er, om de kijkers actief mee te laten doen, een groot aantal Poll-vragen bedacht. Vragen als; “waar kunnen we het beste waterstof produceren” en” wat gaat de prijs worden”.

Aan het eind van de middag hebben de deelnemers de laatste Poll-vraag, “hoe heeft u het seminar ervaren”, nagenoeg unaniem beantwoord met: Erg interessant.

Al met al een zeer inspirerende middag, waarbij duidelijk is geworden dat er op gebied van waterstof veel mooie en innovatieve activiteiten plaats vinden. Zowel op het gebied van productie en transport als op het gebied van opslag en gebruik.

De presentaties en antwoorden op de niet beantwoorde vragen kunt u vinden op de KIVI website.

Thema'sGroepenDeelnemersProjecten