Blog
Geplaatst door TVVL

Hulp gevraagd: Voorbeeldprojecten van WEii-berekeningen

Profielfoto van Redactie TVVL Connect
28 februari 2023 | 1 minuut lezen

De Werkelijke Energie intensiteit indicator (WEii) is een middel om het werkelijke energieverbruik van een gebouw te berekenen. Deze tool is de afgelopen jaren succesvol ontwikkeld en vermarkt door initiatiefnemers TVVL en DGBC. Werk jij aan het terugdringen van het werkelijk energiegebruik en gebruik jij daarvoor de WEii? Dan zoeken wij jou en willen we je project graag uitlichten op onze website. 

Diverse partijen in de gebouwde omgeving werken inmiddels met de uniforme onderliggende rekenmethode en passen de principes toe. De rekenmethodiek is toepasbaar voor diverse gebouwsituaties, wat de tool heel geschikt maakt voor verschillende soorten gebruikers. De brede toepassingsmogelijkheden van de WEii willen wij inzichtelijk maken door het plaatsen van voorbeeldtoepassingen op de WEii website. Daarvoor zijn wij op zoek naar projecten waarbij de WEii is toegepast.

Heb jij de WEii al eens gebruikt voor een woning of utiliteitsgebouw? Door de resultaten met ons te delen, krijgt jouw project een plek op de website van WEii. Op deze manier krijgen websitebezoekers een goed beeld van de mogelijkheden van de rekenmethodiek en wat dit voor hun kan betekenen. Daarnaast laat je met het gebruik van de tool zien dat je koploper bent, de nieuwste ontwikkelingen toepast en duurzaamheid hoog in het vaandel hebt staan.

Met een korte beschrijving van het type gebouw waarvoor je de WEii hebt gebruikt en enkele resultaten uit de berekening krijgt de websitebezoeker al een goed beeld van het voordeel en gemak van de WEii. Wil jij jouw voorbeeldtoepassing delen op de WEii website? Neem dan contact op met helpdesk@weii.nl

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen rondom de WEii? Schrijf je in voor de WEii-nieuwsbrief: http://eepurl.com/h-BQeD

‌