Binnen thema: Duurzaamheid & circulariteit
Blogoverzicht Bewaren

Bijna 1.000 nieuwe artikelen toegevoegd aan de Kennisbank!

Een van de grote voordelen van TVVL Connect is dat kennis op een eenvoudige manier beschikbaar kan worden gesteld én ook makkelijk weer teruggevonden kan worden. De Kennisbank van TVVL Connect is nu nog verder gevuld door de toevoeging van bijna 1.000 nieuwe documenten, waaronder artikelen uit TVVL Magazine en technische rapporten.

In de zomerperiode hebben 2 studenten van de TU Delft en de TU Eindhoven geholpen met het uploaden van alle artikelen uit TVVL Magazine tot en met jaargang 2007 en de Technische Rapporten die sinds 2000 zijn voortgekomen vanuit TVVL expertgroepen en communities. Belangrijk daarbij was dat bij ieder artikel of rapport de juiste trefwoorden meegegeven zouden worden, zodat de betreffende artikelen ook weer eenvoudig opgezocht kunnen worden. Een taak die alleen uitgevoerd kon worden door het daadwerkelijk doornemen van ieder artikel of rapport, dachten wij. Vanuit zijn technische achtergrond bedacht één van de studenten dat dit ook anders zou moeten kunnen. Stefanos Basili stelde ons voor een script te schrijven, die het mogelijk zou maken de artikelen op de juiste manier en met de juiste trefwoorden toe te voegen aan de Kennisbank van TVVL Connect.  Een geweldig initiatief wat we uiteraard van harte hebben toegejuicht. Het resultaat mag er nu dus zijn. Bijna 1.000 artikelen en technische rapporten uit het archief van TVVL vrij toegankelijk voor deelnemers aan TVVL Connect!

Bekijk het filmpje om te zien hoe vanuit het door Stefanos ingevoerde script een artikel automatisch wordt toegevoegd aan TVVL Connect.

Demo upload archief Kennisbank TVVL Connect
 

863
Thema'sGroepenDeelnemersProjectenOver TVVL