Binnen thema: Duurzaamheid & circulariteit
Blogoverzicht Bewaren

6 redenen om naast je werk betrokken te zijn met jouw vakgebied

Een baan voor het leven, dat kom je vrijwel niet meer tegen. Omdat werk verandert. Maar hoe zorg jij er nu voor dat je op de lange duur interessant en relevant blijft voor werkgevers? Het is belangrijk om up-to-date te blijven in jouw vakgebied. Nog beter, wordt koploper! Dit kan uiteraard door het volgen van cursussen of het lezen van vakbladen. Ook het bezoeken van bijeenkomsten is een handige manier.

Regelmatig ontmoeten leden en niet-leden elkaar bij TVVL regiobijeenkomsten. Wanneer er in de regel of wetgeving iets veranderd is. Wanneer de normen bijgesteld zijn. Maar ook bij een bezoek aan de bierbrouwerij, vooruitstrevende en innovatieve projecten of lekker sportief bij een golftoernooi.

Door onze regiobijeenkomsten blijf je op de hoogte van alles wat speelt in jouw vakgebied. Daarnaast bouw je aan jouw netwerk en vind je de verbinding met professionals. Zowel binnen als buiten de sector.

Het bezoeken, maar zeker ook het organiseren van TVVL regiobijeenkomsten, helpt je carrière enorm. Door actief deel te nemen aan een regiogroep profiteer jij van veel voordeel!

We zetten er 6 op een rij:

  1. Leerzaam. Je bent bij alle ontwikkelingen in je vakgebied betrokken.
  2. Sturend. Jij hebt een stem in de sector. Jij bepaalt waar we heen gaan. Zo trek je de expertise naar binnen die jij of jouw bedrijf nodig heeft en breng jij kennis naar buiten waar jij en de markt behoefte aan hebben.
  3. Netwerk. Je breidt jouw netwerk uit. TVVL verbindt 1000 persoonlijke leden en 500 bedrijfsleden. De TVVL Regionetwerk bestaat uit bijna 3000 professionals.
  4. Zichtbaarheid. Jij maakt jouw bedrijf en jezelf zichtbaar en creëert zo kansen.
  5. Nieuwe ingangen. Welk groot project wil jij nu weleens van binnen bekijken? Het grote netwerk en onafhankelijk karakter van TVVL als kennisplatform zorgt voor nieuwe ingangen.
  6. Leuk. Maar vooral ook omdat het ontzettend leuk is bij TVVL.

Lijkt het je leuk binnen één van de regio's workshops, excursies en lezingen te organiseren die jou en vakgenoten kennisverbreding brengen. Neem contact op met Mylenne Hamaker | E m.hamaker@tvvl.nl| T 088 - 401 06 05.

Momenteel zijn regio Limburg, Midden Nederland en Noord Holland op zoek naar commissieleden.

450
Thema'sGroepenDeelnemersProjectenOver TVVL