Blog
Geplaatst door TVVL

Tip van de redactie - je updates beheren

Profielfoto van Redactie TVVL Connect
11 oktober 2019 | 1 minuut lezen

We kennen het allemaal; de enorme stroom aan nieuws en berichten die je dagelijks te verwerken krijgt via onder andere je mailbox, internet en social media. Ook binnen TVVL Connect gebeurt veel en misschien lever jij zelf ook wel actief een bijdrage door het plaatsen van een blog of het achterlaten van een reactie op een bijdrage van iemand anders. Hoe zorg je nu dat je alleen op de hoogte wordt gehouden van informatie die jij relevant vindt en weet wanneer anderen op jouw bijdragen reageren of op een andere manier contact met je zoeken op TVVL Connect?

TVVL Connect vormt een enorme bron aan informatie en biedt jou de mogelijk om met andere professionals binnen jouw vakgebied in contact te komen. Je kunt natuurlijk zelf zoeken naar relevante informatie binnen de uitgebreide Kennisbank, maar misschien wil je wel direct weten wanneer er relevante bijdragen worden toegevoegd op voor jou relevante thema’s? Of je hebt zelf een oproep geplaatst of een blog geschreven en wilt direct weten wanneer iemand hier op reageert. Gelukkig kun je al je voorkeuren doorgeven door in de bovenbalk bij je naam te klikken op updates & notificaties. Zo kun je ervoor kiezen om updates direct, dagelijks of wekelijks te ontvangen, of misschien juist wel helemaal niet. De keuze is aan jou!

Lees ook Aan de slag met TVVL Connect voor meer tips over dit platform of bekijk de instructievideo.

Heb jij zelf tips voor andere deelnemers van TVVL Connect, dan zien wij die natuurlijk graag voorbijkomen in de reacties hieronder!