Document
Geplaatst door TVVL

Meer samenwerking en nieuwe coalities geven 'Energie voor de toekomst'

Het jaar waarin TVVL het thema ‘Energie van de Toekomst’ centraal stelt, komen de TVVL Kennispartners bij elkaar om te praten over wat hen energie geeft. En wat kost hen energie. De enorme transitie die nu gaande is, is geen rimpeling meer in de markt. De techniek evolueert snel. En de transitie vergt veel van bedrijven en de mensen die in de installatiesector actief zijn. Hoe gaan de kennispartners daarmee om en hoe zorgen zij dat hun bedrijven die ontwikkelingen bijhouden? Het zijn vragen die aan tafel in The Green House aan bod kwamen.

De locatie voor het rondetafelgesprek was niet toevallig het circulaire restaurant The Green House in Utrecht. Dit prachtige gebouw herbergt verschillende ontwikkelingen die de transitie kenmerken.  Hergebruik van materialen, circulair bouwen, lokale producten gebruiken, in plaats van bezit betalen we voor gebruik, en nog meer van deze zaken. Mark Welle van Strukton – samen met Ballast Nedam
eigenaar van het pand – gaf de TVVL Kennispartners een korte presentatie en rondleiding door het gebouw. Zijn intro vormde een passende opwarming voor het jaarlijkse rondetafelgesprek.

Thema'sGroepenDeelnemersProjecten