Nieuwsbericht
Geplaatst door TVVL

EnergieKompas dingt mee naar de Innovative Energy Solution Award tijdens Vakbeurs Energie

Profielfoto van Redactie TVVL Connect
12 september 2022 | 1 minuut lezen

💡 Energietransitie kan altijd slimmer. Daarom zijn we trots te vermelden dat we de gloednieuwe innovatieve oplossing 'het EnergieKompas' hebben ingeschreven voor de Innovative Energy Solution Award: de award voor de meest aansprekende innovatie binnen de energietransitie. De uitreiking van de award vindt plaats tijdens Vakbeurs Energie op 11 oktober.

Wat is de meest effectieve route om gebouwen te verduurzamen tot een Paris Proof niveau? Veel bestaande wet- en regelgevingen en beschikbare instrumenten geven niet direct het antwoord. Het EnergieKompas, ontwikkeld door TVVL en DGBC (Dutch Green Building Council) in samenwerking met koploper partners en Paris Proof partners, biedt de oplossing. Het EnergieKompas bundelt de krachten van het energielabel en de WEii-score (werkelijk gemeten energiegebruik) en maakt voor elk gebouw inzichtelijk wat de meest effectieve route is om op het gewenste ambitieniveau te komen. Het EnergieKompas wordt gratis ter beschikking gesteld aan de markt.

Het winnen van de Innovative Energy Solution Award zou een prachtige erkenning en kroon op het werk zijn dat in de ontwikkeling van het EnergieKompas is gestoken. We kijken uit naar een mooie editie van Vakbeurs Energie en wachten de nominaties en prijsuitreiking met spanning af.

Bekijk onze informatieve video voor meer uitleg over het EnergieKompas, en bezoek ook de webpagina: www.weii.nl/energiekompas

Bezoek ons ook (gratis) tijdens Vakbeurs Energie!