Nieuwsbericht

Nieuwe opleiding: Post-MBO Bouwfysica!

Profielfoto van Natinja Kuilder
12 december 2022 | 1 minuut lezen

Met de post-MBO Bouwfysica leer je bouwfysica toepasbaar te maken binnen je projecten. Je leert de achtergronden en samenhang tussen de diverse vakgebieden, zodat jij een goede gesprekspartner bent voor jouw samenwerkingspartners die je tegenkomt vóór en tijdens de bouw.

Met kennis op het gebied van bouwregelgeving, energiezuinigheid, luchtdicht bouwen, vochtwering, ventilatie,  geluidisolatie / akoestiek, brandveiligheid en installaties zorg jij er voor dat je de stabiele basis hebt om jezelf verder te ontwikkelen binnen jouw functie. Vanuit de Nieman Groep is de basis gelegd voor deze opleiding omdat we in de dagelijkse praktijk zien dat hiermee een behoefte in de markt ingevuld wordt. Doel is om hiermee het kennisniveau binnen de bouw verder op te schalen

De docenten die jou trainen zijn collega’s uit het vak, met veel kennis en praktijkervaring in de advieswereld. Daarnaast zijn een aantal docenten verbonden aan de opleiding Bouwkunde van het Deltion College in Zwolle.
Binnen deze opleiding worden de laatste wijzigingen uit de bouwregelgeving meegenomen.

De trainingsdata zijn: 24 januari,  7 februari, 21 februari,  14 maart (hele dag) , 28 maart, 11 april, 25 april, 16 mei, 30 mei, 13 juni en 27 juni 2023.

Lees meer en meld je aan via https://www.nieman.nl/training/opleiding-post-mbo-bouwfysica/