Blog
Geplaatst door TVVL

Bekijk TVVL Webinar Masterplan Ventilatie COVID 19 Quickscan & rekentool besmettingskansen terug

Sinds de uitbraak van de coronapandemie staat gebouwventilatie in de schijnwerpers. Goede ventilatie vermindert namelijk het risico op besmetting met COVID-19 via aerosolen. TVVL, ISSO, VCCN en Binnenklimaat Nederland hebben de handen ineen geslagen om ge
23 oktober 2020 | 1 minuut lezen

Sinds de uitbraak van de coronapandemie staat gebouwventilatie in de schijnwerpers. Goede ventilatie vermindert namelijk het risico op besmetting met COVID-19 via aerosolen. TVVL, ISSO, VCCN en Binnenklimaat Nederland hebben de handen ineen geslagen om gezamelijk het Masterplan Ventilatie op te stellen waarmee professionals kunnen zorgen voor goede ventilatie. Doel van het Masterplan Ventilatie is kennis, tools en andere hulpmiddelen te ontwikkelen die professionals helpen om de ventilatie in gebouwen te optimaliseren. 

In dit webinar zijn de eerste tools toegelicht: de Quickscan COVID-19 en ventilatie in kantoren en de rekentool voor het inschatten van besmettingskansen. De Quickscan is sinds vorige week beschikbaar via www.masterplanventilatie.nl en TVVL Connect. De rekentool komt naar verwachting in november beschikbaar en zal op dezelfde websites te vinden zijn. Meer weten over alle tools? Lees hier meer.

Thema'sGroepenDeelnemersProjecten