Binnen thema: Waterinstallaties
Blogoverzicht Bewaren

Remeha verlengt TVVL Kennispartnerschap.

Met trots maakt TVVL bekend dat Remeha vandaag hun verbinding met TVVL als kennispartner met 3 jaar heeft verlengd. Met het kennispartnerschap draagt Remeha bij aan kennisontwikkeling op hun eigen expertisegebied. TVVL levert als kennisknooppunt, oplossingen voor de technische uitdagingen van de toekomst. Met de verbinding ondersteunen de kennispartners TVVL in haar missie. 

Remeha heeft zich 6 jaar geleden als een van de eerste kennispartners aan TVVL verbonden. Sindsdien is het aantal TVVL kennispartners uitgegroeid tot 10. Met de rol van kennispartner biedt TVVL bedrijfsleden die niet alleen het belang inzien van kennisdelen en kennisontwikkeling, maar daar zelf ook graag een actieve rol in pakken, om richting te geven aan hun vakgebied. Kennispartners van TVVL hebben kennis en expertise die waardevol is voor het vakgebied.

Remeha

Remeha vindt het belangrijk om kennis en ervaring inzake technologie te delen binnen de utiliteitsbranche. Dit mede vanuit het oogpunt van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het delen van kennis maakt een ieder sterker! Vanuit deze gedachten is Remeha verbonden aan het Kennispartnerschap van TVVL.

21
Lees meer over: Kennis delen Kennispartner
Thema'sGroepenDeelnemersProjectenOver TVVL