Document
Geplaatst door TVVL

CONNECT2025

De installatiebranche speelt een hoofdrol om Nederland welvarend en gezond te houden. De energietransitie, circulaire economie, verstedelijking, digitalisering: stuk voor stuk ontwikkelingen met ingrijpende gevolgen voor de manier waarop we leven, wonen en werken. CONNECT2025 geeft zicht op de impact van techniek, voor een Nederland op weg naar 2025.
 
Na eerdere onderzoeken in 2004 en 2010 onder de naam Radar is CONNECT2025 de derde toekomstverkenning voor Nederland en de installatiebranche. CONNECT2025 is bedoeld als leidraad en inspiratie voor onze eigen branche én voor politiek en overheid, onderwijs en wetenschap, klanten, opdrachtgevers en partners in sectoren als de bouw, industrie, energie, infra, mobiliteit en zorg.

Nieuw aan de huidige verkenning is dat we hem nu breder hebben aangevlogen dan ooit tevoren, en een grote groep stakeholders in het proces hebben betrokken. Vandaar ook de nieuwe naam Connect: verbinding van de gehele installatiesector. UNETO-VNI, OTIB, TVVL, ISSO, KIEN, PIT en KvINL zijn de partijen achter Connect2025.

Thema'sGroepenDeelnemersProjecten